TC Iris

Als lid van TC Iris kan je deelnemen aan individuele competities. Daarvoor verwijzen we naar www.tennisvlaanderen.be.

Daarnaast organiseren we ook interclubcompetities. Je vind zeker wel een team dat aansluit bij jouw niveau en ambitie en dat jouw steun graag zal verwelkomen.

De resultaten van onze leden en teams vind je hier

256
 

JEUGDCOMPETITIE

 

Tennisvlaanderen organiseert jeugdontmoetingen en competities voor alle leeftijden en niveaus. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste events in onze buurt.

 
Lees meer
254
 

JEUGDINTERCLUB

 

De Jeugdinterclub is een competitie tussen clubs in de periode eind april-eind mei. Een ploeg bestaat uit minstens 2 spelers aangezien er per ontmoeting 2 enkels en 1 dubbel gespeeld worden. Elke ploeg speelt afwisselend thuis en op verplaatsing (in Vlaams-Brabant)

 
Lees meer
2050
 

OFFICIELE INTERCLUB VOLWASSENEN

 

Interclub is een competitie tussen clubs in de periode eind april-eind mei. Een ploeg bestaat uit minstens 4 spelers. Elke ploeg speelt afwisselend thuis en op verplaatsing (in Vlaams-Brabant).

Deze ontmoetingen gaan door op zaterdag of zondag.

 
Lees meer
2241
 

LEUVENSE INTERCLUB

 

Dit is een officieuze competitie tussen clubs uit regio Leuven en gaat door tussen eind april en eind juni. Elke ploeg speelt afwisselend thuis en op verplaatsing.

Er bestaan verschillende reeksen met volgende speeldagen: dames op zondag, heren op zaterdag, veteranen bij voorkeur op zondag, de jeugd bij voorkeur op woensdagnamiddag en de dubbel gemengd reeksen op vrijdagavond.

Meer info op: www.leuvense-interclub.be

 
Lees meer

SPONSORS